Flera MiniX nyheter             


Klicka in bland produkter för mer infoMINIX är stolta att meddela att vi nu är en Diamond Sponsor av stiftelsen XBMC. XBMC stiftelsen etablerades 2009, och är en icke-vinstdrivande organisation för att fullfölja utvecklingen av bra programvara och innovation – särskilt Kodi ™ (tidigare känt som XBMC ™).

Kodi ™ är en prisbelönt fri och öppen källa (GPL) program media spelare och underhållning nav som kan installeras på Linux, OSX, Windows, iOS och Android, med en 10-fots gränssnitt för användning med TV-apparater och fjärrkontroller. Det gör att användare att spela och Visa de flesta filmer, musik, podsändningar, och andra digitala mediefiler från lokala och network storage media och internet.

Diamond sponsring är en del av MINIXS pågående engagemang för Kodi ™, och vi skall fortsätta att aktivt stödja Team Kodi ™ och deras passionerade arbete för att ge användare en enastående programvara mediaspelare.

Anslut din MINIX NEO enhet till din nuvarande TV/ skärm via HDMI ingången och den görs omedelbart om till en smart TV/PC. Koppla upp dig mot internet för att surfa på nätet, läs din e-post, spela spel eller lyssna på  musik. Med Android som plattform så finns det oerhört många roliga och nyttiga appar som kan göra din MiniX till en otroligt användbar medieprodukt i hemmet. Mer information finner du under produkter här ovan.